Búzadara

A búzalisztnél durvábbra őrölt gabona, a búza magbelsőjének nagy szemcsés őrleménye, más néven gríz. Ahogy a lisztnek is, a búzadarának is létezik teljes kiőrlésű változata. Édességekhez, levesekhez, tésztákhoz használatos.
Bármikor.
Légmentesen lezárva, sötét, hűvös helyen.
Pikáns, egzotikus, gyors és laktató - ezek az ételek garantáltan feldobják a szürke hétköznapokat. Vigyázat! Néhány fogásunk nagyon csípős!
NosaltyAz Auchan idén is jelentős béremeléseket jelentett be, a legjobban a pékek és az online kiszállítói szakértők kereshetnek.
NosaltyHa gyors húslevesre vágyunk, megmentőnk a csirkemell lesz. Tudjuk, hogy csontos húsból az igazi, de most csak erre van idő...hidd el, nagyon finom variációkat mutatunk!
NosaltyEgyszerű, de nagyszerű megoldás mindenkinek, aki egészséges módszerrel dobna le pár kilót.
Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!
Hidd el, hogy a szénhidrát nem ördögtől való dolog, szóval nem kell teljesen száműznöd a diétád ideje alatt, sőt! A lényeg csak annyi, hogy a helyes időpontban edd, és a megfelelő szénhidrátot válaszd.