r
Nosalty Logó

Vörösboros vaddisznópörkölt tejfölösen

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Vörösboros vaddisznópörkölt tejfölösen
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Vaddisznópörkölt

Gnocchi

Tálaláshoz

Összesen 809 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Vaddisznópörkölt

Gnocchi

Tálaláshoz

Összesen 1616 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Vaddisznópörkölt

Gnocchi

Tálaláshoz

Összesen 123 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    44 g

Zsír

  • Összesen
    42.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    737.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    400 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    403.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    608 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    517 micro
Összesen 809 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    87.9 g

Zsír

  • Összesen
    84.1 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    252 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1475.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    319 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    143 mg
  • Foszfor
    799 mg
  • Nátrium
    132 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    807.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    128 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    132 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    168 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    127 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    1216 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1033 micro
Összesen 1616 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    113.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    10 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    198 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 123 kcal

Hozzávalók

Vaddisznópörkölt

Gnocchi

Tálaláshoz

Elkészítés

Vaddisznópörkölt

  1. A húst alaposan megmossuk, kockára vágjuk, vízbe áztatjuk. Bepácoljuk olajban, zöld és őrölt fűszerekkel.
  2. A hagymát, fokhagymát durván aprítjuk, a szalonnát és a zöldségeket daraboljuk.
  3. Egy lábasban kevés zsíron megpirítjuk a szalonnát, megdinszteljük a hagymát. Rádobjuk a húst. Amikor már kifehéredett, megszórjuk paprikával, öntünk rá vizet, s beletesszük a többi fűszert is. Amikor a hús már félig puha, öntünk bele vörösbort, facsarunk bele citromot.

Gnocchi

  1. Közben a krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, megfőzzük. Összetörjük, összekeverjük a liszttel és a tojással, kicsit meggyúrjuk, majd gnocchikat formázunk.
  2. Pihentetés után forró vízben megfőzzük. Egy edénybe szedjük, kevés forró zsírban megforgatjuk.

Tálaláshoz

  1. Tálaláskor szedünk a tányérra gnocchit, mellé pörköltet. Kanalazunk rá tejfölt, teszünk rá egy chilit, a tányérra pedig egy uborkát.
  2. Vörösborral fogyasztjuk.
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 12462
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

A húst a főzés előtt egy napig pácoltam, majd vörösborral főztem.

Hozzávalók

Vaddisznópörkölt

Gnocchi

Tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek