Vörösbor
![Vörösbor](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/ingredients/6m/Dr/LgUexzWZ6ToMLrk1KLfKx3KRDBbWCJ1foOJCUNGi.jpeg?p=lqip-16%3A9&s=8f3dbf7ef6fc2a3ecec78d325257e5e1)
Kék/ piros szőlőszemekből kipréselt mustból, erjesztéssel készülő alkoholos ital. A borokat a cukortartalmuk szerint a következő kategóriákba soroljuk: száraz, félszáraz, félédes és édes. Néhány, ismertebb vörösborszőlő fajta: Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Merlot, Kékfrankos, Kadarka, Pinot Noir.
Bármikor.
Sötét, 10-14 fokos, állandó hőmérsékletű helységben, a palackokat vízszintesen fektetve.
fehérjetartalom
0.07 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
2.61 g
víztartalom
86.49 g
Foszfor
23 mg
Magnézium
12 mg
Kalcium
8 mg
Nátrium
4 mg
B6 vitamin
0.057 g
Kolin
5.7 mg
Niacin - B3 vitamin
0.224 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.031 mg
fehérje
0.07 g
Zsír
ásványi anyagok
Kalcium
8 mg
Vas
0.46 mg
Magnézium
12 mg
Foszfor
23 mg
Nátrium
4 mg
Cink
0.14 mg
Réz
0.011 mg
Mangán
0.132 mg
Szelén
0.2 µg
szénhidrát
cukor
0.62 g
víz
86.49 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.005 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.031 mg
Niacin - B3 vitamin
0.224 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.03 mg
Folát
1 µg
Kolin
5.7 mg
Béta-karotin
1 µg
Lutein+zeaxantin
6 µg
K vitamin
0.4 µg
B6 vitamin
0.057 g
Ma sem hagyjuk, hogy a hőség győzzön! Színes zöldségkrémleves, fügétől édeskés és illatos csirkecomb és citrusosan hűtő dinnyesorbet segítségével vesszük fel a kesztyűt!
NosaltyA párizsi olimpia hivatalos dalát Gwen Stefani és Anderson .Paak énekli, derült ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság YouTube-oldalán közzétett videóból. A videó rövidsége ellenére a Coca Cola megszámlálhatatlanul sokszor tűnik fel a képernyőn.
NosaltyKaraj kolbásszal töltve, vele sült krumplival, töltött csirke, tejszínes hús, bakonyi vagy lecsós szelet, csirkefasírt? Ezekre a magyaros húsételekre még a nagyi sem mondana nemet!
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű és hosszú legyen a hajad, akkor ezeket az olajokat vesd be a változás érdekében.
Ha morzsasütit sütünk, bármilyen gyümölcsöt felhasználhatunk hozzá: nyáron ilyen szempontból kifejezetten jó dolgunk van, ugyanis egymást érik az ízes alapanyagok.