Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Kék/ piros szőlőszemekből kipréselt mustból, erjesztéssel készülő alkoholos ital. A borokat a cukortartalmuk szerint a következő kategóriákba soroljuk: száraz, félszáraz, félédes és édes.
Néhány, ismertebb vörösborszőlő fajta: Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Merlot, Kékfrankos, Kadarka, Pinot Noir.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, 10-14 fokos, állandó hőmérsékletű helységben, a palackokat vízszintesen fektetve.

Vörösbor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!