Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros gulyásleves marhalábszárból csípős parasztkolbásszal

Vörösboros gulyásleves marhalábszárból csípős parasztkolbásszal
Vörösboros gulyásleves marhalábszárból csípős parasztkolbásszal
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gulyásleves csípősen, ahogy én szeretem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a húst kockázzuk, a kolbászt szeleteljük, a zöldségeket tetszés szerint felvágjuk.
  2. A zsíron a hagymákat megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, megpirítjuk. Végül a zöldségeket is megpároljuk, feleresztjük vízzel, fűszerezzük.
  3. Amíg a leves fő, elkészítjük a csipetkét.
  4. Amikor a hús már csaknem puha, beletesszük a csipetkét és a kolbászt.
  5. Tálaláskor merünk a levesből, kanalazunk rá egy kanál tejfölt, díszítjük 1 chilivel és petrezselyemzölddel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 216
elküldve: 1
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Vörösboros gulyásleves marhalábszárból, csípős parasztkolbásszal, csipetkével, tejfölösen

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

459
marhalábszár 25 dkg
csípős kolbász 10 dkg
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
sárgarépa 2 db
fehérrépa 1 db
zeller 1 közepes db
karalábé 1 db
zellerlevél 2 db
petrezselyem 4 szál
hegyes erős paprika 1 db
chili 1 db
paradicsom 2 db
0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
fekete bors 1 késhegynyi
köménymag 1 kávéskanál
sertészsír 2 ek
víz 15 dl
vörösbor 1 dl
tojás 1 db
finomliszt 4 evőkanál
tejföl 2 ek
chili 2 db