Csípős kolbász

Füstöléssel vagy lángolással tartósított húsipari vörösáru, melyet tájanként eltérő recept szerint készítenek. A hagyományosan hozzáadott alapanyagok - melyeket a bélbe töltött darált húshoz és húsféleségekhez adnak - a só, fokhagyma, csípős fűszerpaprika, valamint bors.
Bármikor.
Kamrában a polcon, vagy kiterített zsírpapíron.
fehérjetartalom
22 g
zsírtartalom
16 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Nátrium
1700 mg
fehérje
22 g
Zsír
telített zsírsav
16 g
ásványi anyagok
Nátrium
1700 mg
szénhidrát
vitaminok
Időhiányban szenvedsz, vagy csak szeretnél hamar túlesni a főzésen? Akkor dobj össze egy laktató, egészséges főzeléket, amiből tuti repetázni fog az egész család.
NosaltyA Tudatos Vásárlók Egyesülete a termékteszt során 25 márka 30 hazai boltban és webshopban megvásárolható vízforralóját vizsgálta.
NosaltyCombja minden állatnak van, mi pedig mennyire szeretjük ezeket a húsrészeket elfogyasztani. Szaftosan vagy épp ropogósan, netán bundásan, a legkülönbözőbb köretekkel: bárhogy jöhetnek!
NosaltyAz olasz nagymamáktól rengeteget lehet tanulni a főzésről. Mai Napi Tippünkben viszont egy elég kétséges és szürreális praktikát mutatunk, amihez nincs szükség vágódeszkára sem. Így vágják fel ők a hagymát – te kipróbálnád?
A mai leves zellerrel és körtével készült, a spagetti Jamie Oliver receptje alapján, a csokis desszert pedig a retró aprósütik nyomán.
Pirulák és gyógyszerek helyett, ha nem olyan súlyos a helyzet, válaszd a szorongásoldó gyógynövények áldásos hatását. Mutatjuk az egyik legismertebbet.