Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Murai leves

Murai leves
Murai leves
90 perc / előkészület: 10 perc főzés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, laktató leves. Nevét onnan kapta, hogy a Mura mellett lakunk. És vinni akartam a nevét.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucolt, felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, megszórjuk fűszerpaprikával, rátesszük a kockára vágott húst.
  2. Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
  3. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a felkarikázott répákat, zöldborsót és a kockára vágott burgonyát.
  4. Felöntjük vízzel, apróra vágott kaporral ízesítjük, és készre főzzük.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 8 391
elküldve: 3
receptkönyvben: 75
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldségleves gazdagon

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

495
sertéshús 60 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
zöldborsó 30 dkg
burgonya 40 dkg
kapor 1 csokor
napraforgó olaj 4 ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
víz 2 l
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint