Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csángó gulyás csülökkel és gerslivel

Csángó gulyás csülökkel és gerslivel
Csángó gulyás csülökkel és gerslivel
135 perc / előkészület: 15 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én így készítem el, ez az én gulyásom!! Nagyon finom, ízletes, laktató, csak ki kell próbálni!!!!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Bármilyen édes sütemény szerintem jó választás utána! Nézz szét nálam!!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A 2 evőkanál zsíron megpároljuk a kockára összevágott vöröshagymát, beleteszünk 70 dkg csülköt kockákra vágva. Kevergetve kicsit pirítjuk. Majd megszórjuk pirospaprikával, borssal, sóval, korianderrel, tört fokhagymával. Pici vizet öntünk alá, és fedő alatt, néha megkeverve pároljuk 1 óra hosszáig.
  2. Ekkor belerakjuk a 30 dkg savanyú káposztát és a gerslit is, majd felöntjük 2 liter vízzel. Jó puhára főzzük. A végén adjuk hozzá a borsikafüvet. Tálaláskor tejfölt kínálunk hozzá. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 045
elküldve: 1
receptkönyvben: 31
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
708 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
elkészítési idő: 120 perc felett
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

hordós káposzta hússal, savanyú káposztás hús, káposztás egytálétel, csülkös káposzta, húsos savanyú káposzta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

529
sertészsír 2 ek
vöröshagyma 1 nagy db
fűszerpaprika 1 teáskanál
sertéscsülök 70 dkg
fokhagyma 4 gerezd
bors 0 ízlés szerint
koriander 0.5 teáskanál
0 ízlés szerint
savanyú káposzta 30 dkg
gersli 0.5 bögre
víz 2 l
tejföl 2 dl
borsikafű 0.5 teáskanál