Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült kacsacomb gombás rizzsel

Sült kacsacomb gombás rizzsel
Sült kacsacomb gombás rizzsel
65 perc / előkészület: 5 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez elég munkaigényes étel, de az eredmény miatt megéri. Szinglinek talán túl nagy idő- és munkaráfordítás, de egy családnál hálás köszöneteket lehet bezsebelni vele.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsacombokat sózzuk, megszórjuk borssal, meglocsoljuk olajjal, és betesszük a hűtőbe egy napra.
  2. A rizst beáztatjuk.
  3. Másnap a combokat kevés olajon feltesszük sülni.
  4. A krumplikat megkapirgáljuk, a káposztát lereszeljük, a gombát felvágjuk, a répát nagyobb darabokra vágjuk.
  5. A rizst és a krumplit feltesszük főni (természetesen külön edényben).
  6. Egy serpenyőben az olajon a köményt megpirítjuk, majd rádobjuk a hagymát, megdinszteljük, rátesszük a káposztát is, sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá ecetet, vörösbort, és tovább dinszteljük.
  7. A krumplit, a répát és a gombát kevés olajon megsütjük.
  8. Tálalunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 559
elküldve: 1
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
adag: 2 főre
mikor: ebéd
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Sült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával, kacsacomb sütve rizzsel és káposztával, sült kacsacomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1372
kacsacomb 2 db
rizs 10 dkg
csiperkegomba 2 dkg
újkrumpli 35 dkg
sárgarépa 1 közepes db
vöröskáposzta 0.5 közepes fej
kakukkfű 4 szál
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
babérlevél 1 db
vörösbor 1 dl
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
köménymag 1 teáskanál
ecet 1 kk