Vöröskáposzta

Vöröskáposzta

Leírás

Ízében és textúrájában hasonló a zöldkáposztához, azonban antioxidánsokban jóval gazdagabb. Tartalmaz még sok C és A vitamint, rostokat. Főzéskor javasolt ecetet adni hozzá, így megőrzi a vörös színét, különben kék lesz.

Mikor vegyem

Késő ősszel, télen.

hogyan tároljam

Hűtőben, lefóliázva néhány hétig friss marad.

176 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

Egy valamire azért mégis jó lehet a halolaj-kapszula

A halolajas étrend-kiegészítőkre korábban azt mondták, megelőzhető velük az agyműködés romlása – egy komoly amerikai kutatás azonban kimutatta, hogy nincs semmiféle összefüggés a kapszulák szedése és az agyi leépülés között. Egyvalamire azonban talán mégis jók ezek az étrend-kiegészítők: egy kutatás szerint csökkenthetik a mellrák kialakulásának kockázatát.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek