r
Nosalty Logó

Sült kacsamell salátaágyon

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült kacsamell salátaágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 387 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 1546 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 117 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    20.2 g

Zsír

  • Összesen
    27.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    451.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    251 mg
  • Nátrium
    93 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    249.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    199 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    1129 micro
  • β-crypt
    231 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    371 micro
Összesen 387 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    80.8 g

Zsír

  • Összesen
    110.3 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    308 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1806.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    193 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    152 mg
  • Foszfor
    1004 mg
  • Nátrium
    373 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.3 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    997.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    797 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    332 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    262 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    320 micro
  • Kolin:
    251 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    4514 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1482 micro
Összesen 1546 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    136.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    341 micro
  • β-crypt
    70 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 117 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Elkészítés

A húshoz

  1. A kacsamellet alaposan bedörzöljük sóval és kristálycukorral. 1 éjszakára letakarva hűtőbe tesszük.
  2. Acukros sót lemossuk róla, letörölgetjük a húst és egy kevés felforrósított olajonkörben megpirítjuk.
  3. Sütőzacskóba tesszük és alacsony hőfokon (kb.80 fokon)4 órán át sütjük.
  4. A salátához a hozzávalókat felaprítjuk. Az olajat, az ecetet és a cukrot összekeverjük. Beletesszük az apróra vágott petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük.
  5. Ráöntjük a salátára. Ha a hús kihűlt, vékonyan felszeleteljük és a salátaágyon tálaljuk.
  • Sütés ideje: 240 perc
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 21455
  • Feltöltés dátuma: 2009. február 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az a jó ebben az ételben, hogy lehet előétel is és főétel is belőle. Én személy szerint hidegen szeretem jobban. Nagyon omlós, kellemes ízű hús.

Hozzávalók

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek