Zabkorpa

Zabkorpa

Leírás

A zabkorpa valójában nem más, mint malomipari melléktermék, a zabszemről az őrlés során leválasztott anyag, amely nagyrészt maghéjat tartalmaz. A zabkorpa élelmi rostokban, illetve nyomelemekben gazdag. Fogyasztása rendkívül egészséges, csökkenti a koleszterinszintet, jó hatással van a bélműködésre, miközben védi a bél és a gyomor nyálkahártyáját, kiváló méregtelenítő. Gátolja továbbá a zsírok és szénhidrátok felszívódását, így fogyasztása fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott. A zabkorpát használhatjuk édes sütemények, kenyerek, péksütemények készítéséhez.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

200 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek