Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zabkorpás tojáslepény

Zabkorpás tojáslepény
Zabkorpás tojáslepény
10 perc / előkészület: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Van vagy 20 éve, hogy egy diétás korszakban joghurtot ettem a rántottához. Ebből alakult ki ez a kevés kalóriát, sok fehérjét tartalmazó vacsoraétel.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Ásványvíz. NEM kell hozzá kenyér. :-)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat felverjük, sóval, borssal ízesítjük.
  2. Hozzáadunk 1 ek joghurtot, 1 ek zabkorpát.
  3. Tetszés szerint fűszerezzük.
  4. Ha bacont használunk, azt tesszük először a kiolajozott, felhevített serpenyőbe.
  5. A tojásos keveréket ráöntjük.
  6. Mindkét oldalát aranybarnára sütjük (vagy nem, ha halványan szeretik).
  7. A maradék joghurttal és sok friss zöldséggel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 683
elküldve: 0
receptkönyvben: 89
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

tenger

Mióta szakács: 2011.02.27.
56 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

joghurtos rántotta zabkorpával, zabkorpás omlett zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

385
tojás 2 db
joghurt 150 g
zabkorpa 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zöldfűszer 0 ízlés szerint
bacon 1 szelet
napraforgó olaj 1 ek
salátalevél 1 közepes db