r
Nosalty Logó

Medvehagymás vadas harcsa

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Baroness konyhája
Medvehagymás vadas harcsa
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 721 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2163 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 127 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    32.4 g

Zsír

  • Összesen
    52.3 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1167.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    620 mg
  • Nátrium
    249 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    413.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    201 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    828 micro
  • β-karotin
    1991 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    162 micro
Összesen 721 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    97.3 g

Zsír

  • Összesen
    157 g
  • Telített zsírsav
    111 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3503.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    353 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    444 mg
  • Foszfor
    1860 mg
  • Nátrium
    747 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    114.5 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1240.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    602 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    413 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2485 micro
  • β-karotin
    5972 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    486 micro
Összesen 2163 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    208.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    148 micro
  • β-karotin
    356 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 127 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A harcsát felszeleteljük és besózzuk. A panírhoz összekeverjük a zabkorpát, a kukoricadarát, a fűszerpaprikát és az őrölt borsot ízlés szerint. A halszeleteket megforgatjuk a fűszeres panírban és olajsprayvel bespriccelt sütőpapíros sütőlemezre helyezzük.
  2. Hőlégkeveréssel, egyszer megforgatva 180 fokon pirosra, ropogósra sütjük.
  3. A mártáshoz a kókuszolajban megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát. Rátesszük a felkarikázott sárga- és fehérrépát, a babérleveleket, a medvehagymát és a mustárt, sózzuk, borsozzuk és annyi vízzel felengedjük, amennyi ellepi. Félpuha fázisban a felkockázott almát is hozzáadjuk.
  4. Amikor megpuhultak a zöldségek, a babérlevelet kivesszük és botmixerrel összeturmixoljuk. Felöntjük annyi kókusztejjel, hogy krémes legyen és ezzel selymessé tovább mixeljük.
  5. A citromlevet hozzáadva és utána sózva, a tejjel kiforrraljuk. Teljes kiőrlésű/ durum makarónival vagy penne tésztával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 248
  • Feltöltés dátuma: 2022. április 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Medvehagymás vadas harcsa
Baroness konyhája 89 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek