Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukoricás-vöröskáposzta-saláta joghurtöntettel

Kukoricás-vöröskáposzta-saláta joghurtöntettel
Kukoricás-vöröskáposzta-saláta joghurtöntettel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon egyszerű és finom saláta.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröskáposztát megtisztítjuk, vékonyra gyaluljuk. A kukoricát leszűrjük, és a káposztához adjuk.
  2. A joghurtot elkeverjük az olajjal és az áttört fokhagymával. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A dresszinget a káposztára öntjük, és jól elkeverjük. Kb. 1 órát hagyjuk állni.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 016
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1962 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

káposztás kukoricasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

269
vöröskáposzta 400 g
csemegekukorica 100 g
görög joghurt 200 g
olívaolaj 2 ek
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint