Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Vörösborból készített, barnás-vöröses színű, enyhén kesernyés ízű ecet. Érlelési ideje hosszabb, mint a fehérboreceté. Számos jótékony hatással bír a vörösborecet: antioxidánsokban gazdag, de nátriumban, zsírban és koleszterinben szegény. Évszázadokon keresztül univerzális gyógyszerként volt használatos.
Jól illik a zöldekhez, gyümölcsökhöz, tésztákhoz. Sóhelyettesítőként is bevethető.
(Forrás: Gourmandnet)

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Konyhaszekrényben, szobahőmérsékleten.

Vörösborecet alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!