Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (4)

leírás

Savóból készült friss, kissé édeskés ízű olasz sajt. Tehén- és juhtejből egyaránt készítik, érettségi foka szerint pedig lehet enyhébb vagy pikánsabb ízű. Számtalan olasz édesség alapanyaga, azonban nemcsak desszertekhez használják, hanem például tésztaszószokhoz, töltelékekhez is.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Gyári csomagolásban, hűtőben.

Ricotta alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (4)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        cilinke-56
        cilinke-56 Mon, 2012-11-26 10:50

        Kedves Sancho !Tudnál abban segíteni,hogy mivel lehetne helyettesíteni az ordát ill. a rikottát ?
        Ha pl. összekevernék kevés tehéntúrót egy kis krémsajttal ?

        Sancho
        Sancho Mon, 2012-11-26 10:53

        Szerintem lehet helyettesíteni ahogy írtad, esetleg még egy kevés tejföllel.