Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bazsalikomos tojáskrém

Bazsalikomos tojáskrém
Bazsalikomos tojáskrém
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom tojáskrém, amely a színével a tavaszt idézi az asztalra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat kb. 10 perc alatt megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk, hűlni hagyjuk, durvára vágjuk.
  2. A fenyőmagot egy serpenyőben, zsiradék hozzáadása nélkül, aranybarnára pirítjuk.
  3. A fenyőmagot, a bazsalikom levelekkel és az olajjal, botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a ricottát és a tojásokat, és a botmixerrel nem túl krémesre dolgozzuk.
  4. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 031
elküldve: 0
receptkönyvben: 69
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tavaszi tojáskrém, zöld tojáskrém, tojáskrém bazsalikomosan

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

312
tojás 6 db
ricotta 150 g
bazsalikom 0.5 csokor
fenyőmag 2 ek
olívaolaj 50 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 1 ek