Leveles tészta
Leírás
A tészta mélyhűtött, illetve készre nyújtott és sütőpapírral feltekert változatban is kapható, amelyet csak tölteni kell és már süthető is. Készíthetünk belőle húsos, zöldséges, halas lepényeket, falatokat, felhasználhatjuk ételek “beborítására”, dekorációs célokra is ideális, kiválóan alkalmas édes és sós sütemények készítésére egyaránt. Összetevői: citromlésűrítmény, liszt, növényi zsírok, olajok, etilalkohol, só, ivóvíz. A leveles tésztát magas hőfokon ( 220 fok) kell sütni. Tipp: a töltelékkel nem borított részeket kenjük meg felvert tojással, így nem ég meg!
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben 2 és 8 fok között. Mélyhűtőben több hónapig is eláll. ;
100g Leveles tészta
fehérjetartalom
6 g
zsírtartalom
11 g
szénhidráttartalom
35 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
200 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
6 g
Zsír
telített zsírsav
11 g
ásványi anyagok
Nátrium
200 mg
szénhidrát
rost
1 g
cukor
1 g
vitaminok