r
Nosalty Logó

Virslis falatok 2. - ketchuppal

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Virslis falatok 2. - ketchuppal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 283 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 1696 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 288 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    676.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    471 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 283 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.5 g

Zsír

  • Összesen
    118.3 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    319 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4060 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    80 mg
  • Kálcium
    605 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    484 mg
  • Nátrium
    2825 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.6 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    199.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    252 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    150 mg
  • Retinol - A vitamin:
    243 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    314 micro
Összesen 1696 kcal
  • 10% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    688.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    479 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    613 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 288 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A leveles tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felolvadni.
  2. Előmelegítjük a sütőt 220 fokra.
  3. A gáztepsit kibéleljük sütőpapírral.
  4. A tésztát enyhén lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk (1-2 mm), téglalap alakúra.
  5. Hosszában 3 részre, széltében kétfelé vágjuk. Mindegyikre nyomunk egy csík ketchupot és mustárt, és a bőrétől megszabadított virsliket erre rátesszük.
  6. A tészta széleit körbekenjük tojással, majd feltekerjük mindet. Éles késsel felkarikázzuk a bebugyolált virsliket (én 8 db-ra vágtam minden virslit).
  7. Rátesszük a tepsire és lekenjük tojással.
  8. Betoljuk a forró sütőbe és pirosra sütjük.
  9. Sütés előtt szezámmaggal vagy akár sajttal is meghinthetjük őket, ha mutatósabbat szeretnénk.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40*40*3
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 314
  • Tegnapi nézettség: 11
  • 7 napos nézettség: 88
  • Össznézettség: 59129
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kaptam két leveles tésztát pótanyukámtól, és pont kapóra jött, mert sütnöm kellett valamit a párom születésnapjára. Kicsike falatok, sör- és borkorcsolyának, Szilveszterre is kiváló.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...