Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
Az észak-hollandiai Edam kikötőjéből származó tehéntejből készült sajt. Érlelési ideje 3-tól 6 hónapig terjedhet, és hosszától függően lehet a sajt kérge sárga vagy vöröses. Eredetileg kerek formájú, de ma már gyártanak hasáb és rúd alakú edamit is. Íze kevésbé karakteres, mint a trappistáé, de az érlelési idő hosszabbodásával ez változhat. Sokoldalúan felhasználható sajtféle, szendvicsekhez, salátákhoz, csőben sült ételekhez ideális, de borkóstolón is találkozhatunk vele.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, jól becsomagolva, vagy légmentesen záródó dobozban.

Edami sajt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!