Almaecet

Almaecet

Leírás

Többek között 20 fontos ásványi anyagot és nyomelemeket tartalmaz, emellett tej, ecet, citromsavat, egy sor enzimet, aminosavat, és értékes ballasztanyagokat. A hosszú évtizedes, sőt részben évszázados tapasztalat bebizonyítja, hogy milyen pozitív hatással van az alma és az almaecet az emberi szervezetre. Azok az emberek, akik rendszeresen fogyasztanak, almaecetet vagy almát, egészségesebbek, frissebbek, bőrük rugalmas, feszes. Az almaecetben megtalálható létfontosságú ásványi anyagok és nyomelemek: kalcium, kálium, nátrium, kén, foszfor, klór, magnézium, szilícium, réz, vas, fluor. A fontos vitaminok: A,-B1,-B2,-B6,-C,-E,-P,- és béta-karotin provitamin. Összetételében rejlik a titok. Éppen ezért kérdéses, hogy a mesterségesen előállított vitaminkészítmények ugyanolyan hasznosak-e a szervezet számára, mint a gyümölcsökben, zöldségekben, vagy akár az almaecetben előforduló vitaminok. Az almaecet és az alma pektint is tartalmaz, amely a koleszterin ellen hatásos. Természetes módon szabályozza az emésztésünket is. Ezen túlmenően pikáns és enyhe fűszerezettsége igen finom ízt kölcsönöz a vele készített salátáknak. Forrás itt.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűvös helyen.

100g Almaecet

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0.93 g

víztartalom

93.81 g

Hány kalória

gramm

almaecet?

Top ásványi anyagok

Foszfor

8 mg

Kalcium

7 mg

Magnézium

5 mg

Nátrium

5 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

7 mg

Vas

0.2 mg

Magnézium

5 mg

Foszfor

8 mg

Nátrium

5 mg

Cink

0.04 mg

Réz

0.008 mg

Mangán

0.249 mg

Szelén

0.1 µg

szénhidrát

cukor

0.4 g

víz

93.81 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

8 aranybarnára pirult, szaftos csirkecombos fogás

A szaftos csirkecomb az egyik legjobb választás, ha könnyen akarsz mennyei ebédet vagy vacsorát rittyenteni: sokszor elég csak néhány finom zöldséggel (vagy éppen gyümölccsel) és fűszerrel a sütőbe tenni, de akár serpenyőben is szaftos lesz, ha tudjuk, hogyan kell bánni vele.

Nosalty

További cikkek