31 ínyenc recept az újévi fogadalmadhoz

A legjobb újévi fogadalom, ha elhatározod, hogy többet és izgalmasabbakat főzöl. A január erre a legideálisabb alkalom lehet, miután az ünnepek kötelező köreit lefutottuk.

És persze tévedés azt gondolni, hogy januárban semmi sincs, amiből újat, frisset és izgalmasat készíthetsz. Az év első hónapjában is számos olyan sütésre/főzésre inspiráló zöldség és gyümölcs érhető el, amikből lenyűgöző dolgokat varázsolhatsz a konyhádban. Itt az ideje friss szemlélettel és új lendülettel a főzésbe vetned magad, hogy garantáltan Te legyél az újév verhetetlen konyhatündére!

  1. 1.

    Csőben sült zelleres krumpli

  2. 2.

    Grillezett cékla halloumi sajttal és balzsamos öntettel

  3. 3.

    Sültkelbimbó-főzelék pirított mandulával

  4. 4.

    Rakott savanyú káposzta

  5. 5.

    Egészben sült fűszerbundás karfiol

  6. 6.

    Édesköményes radicchio saláta

  7. 7.

    Céklás humusz ropogós pitával

  8. 8.

    Klementin dzsem gyömbérrel

  9. 9.

    Mustikka piirakka - finn áfonyás pite

  10. 10.

    Sós-édes scones

  11. 11.

    Pirított kelkáposzta kolbásszal

  12. 12.

    Póréhagyma leves sonkás pitével

  13. 13.

    Citromos görög joghurt torta

  14. 14.

    Almás-currys burgonyakrémleves

  15. 15.

    Zöldségpüré pasztinákkal

  16. 16.

    Narancskrémleves

  17. 17.

    Körte ketrecben

  18. 18.

    Khakiszilvás téli trifle

  19. 19.

    Tüzes gránátalma chutney

  20. 20.

    Tonhalas-gyöngyhagymás rizs

  21. 21.

    Rakott csülök

  22. 22.

    Boeuf Bourguignon

  23. 23.

    Spenót gombóc

  24. 24.

    Önmagával töltött édesburgonya

  25. 25.

    Mandarinos palacsinta

  26. 26.

    Fehérrépa-krémleves

  27. 27.

    Húsmentes scsí

  28. 28.

    Sült csirkecombok sütőtök ágyon

  29. 29.

    Fűszeres édesburgonyachips

  30. 30.

    Juhtúrós conchiglie

  31. 31.

    Mandulás-mézes sült alma

Olvastad már?

2014 legnépszerűbb főételei

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek