Nosalty Logó

Sült csirkecombok sütőtök ágyon

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
bárányka
Sült csirkecombok sütőtök ágyon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 521 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2082 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 64 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • β-crypt
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    824.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    195 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    145 mg
  • Foszfor
    328 mg
  • Nátrium
    124 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.1 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    500.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1723 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    2632 micro
  • β-karotin
    13370 micro
  • β-crypt
    10999 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    206 micro
Összesen 521 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • β-crypt
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.7 g

Zsír

  • Összesen
    89.4 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3298.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    780 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    581 mg
  • Foszfor
    1311 mg
  • Nátrium
    498 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    224.2 g
  • Cukor
    84 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    2003 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6891 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    385 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    437 micro
  • Kolin:
    249 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    10529 micro
  • β-karotin
    53480 micro
  • β-crypt
    43994 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    822 micro
Összesen 2082 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • β-crypt
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    100.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    40 mg
  • Nátrium
    15 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    211 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    322 micro
  • β-karotin
    1635 micro
  • β-crypt
    1345 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 64 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megmossuk, és besózzuk.
  2. A sütőtököt megpucoljuk, magjait eltávolítjuk, és vékony szeletekre vágjuk.
  3. Az almákat és a narancsot meghámozzuk, gerezdekre vágjuk, a narancsgerezdeket félbevágjuk, így jobban kiadja a zamatát (ha nem elég savanyú a narancs amit vettünk, akkor inkább még egy almát tegyünk bele).
  4. A tepsit kikenjük olívaolajjal, és beletesszük a sütőtökszeleteket. Egyenletesen elosztjuk rajta az almát és a narancsot, hogy mindenhová jusson.
  5. A rozmaring leveleit leszedjük az ágáról és apróra vágjuk, rászórjuk a tökre, enyhén sózzuk, és frissen őrölünk rá borsot.
  6. Ráfektetjük a combokat , és ráöntjük a bort. Alufóliával betakarjuk, és előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24x32
  • Sütés ideje: 75 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6268
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 04.

Ajánló

Mindenkinek, aki szereti a pikáns ízeket, cukros, és fogyni szeretne.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

bárányka 7 recept

Nincs különösebb története, szeretem a csirkét, a tököt, és összeházasítottam őket. Az íze pikáns, egyszerre édes, sós, és savanykás, de nagyon finom.

Hozzászólások

bejja1978

Isteni lett, köszi :)

bárányka

Szívesen!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Tanuljunk meg jól főzni a konyha négy elemével – 2....

Földrajzi elhelyezkedéstől és kultúrától függően más és más zsiradékok határozzák meg egy nemzet konyhaidentitását. Ami nekünk a napraforgóolaj és az állati zsír, az az olaszoknak az olívaolaj, a franciáknak meg a vaj. Na de hogyan váljunk mestereivé az zsiradékok használatának? Négyrészes sorozatunk 2. fejezete következik.

Karsai Roni

További cikkek