Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édesköményes radicchio saláta

Édesköményes radicchio saláta
Édesköményes radicchio saláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátát megszórhatjuk valamennyi dióval és parmezánforgáccsal is. Ha túl keserűnek tartjuk a radicchiot, áztassuk kb. 10 percet az előkészített radicchiot meleg vízbe, majd hagyjuk teljesen lecsöpögni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A radicchiot megtisztítjuk, falatnyi darabokra vágjuk. Az édesköményt vékony szeletekre vágjuk.
  2. A koriandert egy serpenyőben megpirítjuk, majd mozsárban összetörjük. Az ecetet elkavarjuk az olajjal, mézzel, korianderrel, sóval és borssal.
  3. A radicchiot elkeverjük az édesköménnyel, leöntjük a vinegrettel.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 716
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

radicchio saláta édesköménnyel, vörös cikória saláta, mézes-balzsamecetes radicchio saláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

171
radicchio 0.5 közepes fej
édeskömény 0.5 nagy db
koriandermag 1 teáskanál
olívaolaj 3 ek
balzsamecet 3 teáskanál
méz 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint