Amilyet mi szeretnénk, néhány szabály betartásával:
- Az igazi olasz pizzatészta papírvékony, lisztből, vízből, sóból, olívaolajból és élesztőből készül
- Ki kell várni, míg megkel, kézzel – nem sodrófával – kell nyújtani, húzni, majd a forró sütőben 10-12 perc alatt átsütni
- Ne tegyünk rá háromnál több feltétet, hagyjuk, hogy az ízek érvényesüljenek. Próbáljuk meg jó minőségű paradicsomszósszal, friss mozzarellával és nyers sonkával vagy rusztikusan olívaolajjal, rozmaringgal, nagyszemű tengeri sóval
- Használjuk ki, hogy tele a kert és a piac friss zöldségekkel, tegyünk rá ezekből is
- Főzzük a paradicsomszószt mi magunk friss paradicsomból, és bátran kísérletezzünk a kerti fűszernövényekkel is!
-
1.
Lorraine fügés pizzája
-
2.
Sonkás-olajbogyós-aszalt paradicsomos pizza
-
3.
Pizza Marzocco konyhájából
-
4.
Extra zöldséges fetás pizza
-
5.
Pizza prosciutto-funghi
-
6.
Mascarponés-sonkás pizza
-
7.
Pizza Bori konyhájából
-
8.
Pizza 17. - gorgonzolás
-
9.
Rozsos pizza
-
10.
Pizza prosciutto Basil Brothers konyhájából
-
11.
Pizza SüniSütitől
-
12.
Négysajtos pizza
-
13.
Pizza cukkiniből
-
14.
Fokhagymás tenger gyümölcsei pizza
-
15.
Lazacos-garnélás pizza
-
16.
Szénhidrátszegény pizza gfanni konyhájából
-
17.
Narancsos-chillis pizza
-
18.
Leveles pizzette
-
19.
Sajtos szélű pizza
-
20.
Pizza alla melanzana
-
21.
Török pide
-
22.
Pizza arrabiata
-
23.
Pizza fritta
-
24.
Egészséges pizza-lepény
-
25.
Spenótos-tonhalas pizza