Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sonkás-olajbogyós-aszalt paradicsomos pizza

Sonkás-olajbogyós-aszalt paradicsomos pizza
Sonkás-olajbogyós-aszalt paradicsomos pizza
32 perc / előkészület: 20 perc sütés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a biztos siker, ha nem tudok mit felkínálni a fiamnak.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A 20 dkg pizzalisztből készült pizzatésztat kihúzogatjuk egy 32 cm-es pizzasütőlapon, hagyjuk negyed órát kelni, addig mindent feldarabolunk, és a sütőt előmelegítjük 230 fokra hőlégkeverésen.
  2. A sütő aljába egy tálban vizet teszünk, hogy gőzben süljön a pizza.
  3. A feltétet felpakoljuk a pizzatésztára, és a forró sütőbe dugjuk, 12-13 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 230°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 32 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 748
elküldve: 1
receptkönyvben: 148
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: pizza
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

parenyica sajtos pizza, paradicsomos pizza, mozzarellás sonkás pizza

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

317
fekete olajbogyó 10 db
mozzarella 100 g
sonka 8 dkg
parenyica sajt 5 dkg
szárított paradicsom 4 db
koktélparadicsom 5 db
pizza fűszerkeverék 0 ízlés szerint