23 puha és ropogós lángosvariáció

Itt a lángosszezon - a jó lángost mindenki szereti, fogyókúra ide vagy oda. Legyen ropogós, de közben puha is, és az sem mindegy, mivel van megpakolva. Idén ők hódítanak!

  1. 1.

    Retró strandos lángos

  2. 2.

    Kefirkovászos lángos Tormától

  3. 3.

    Lángos Coook konyhájából

  4. 4.

    Lusta lángos

  5. 5.

    Hetes lángos

  6. 6.

    Burgonyás lángos 5.

  7. 7.

    Lecsós lángos

  8. 8.

    Tönköly lángos

  9. 9.

    Zacskós lángos

  10. 10.

    Kefíres-füstölt sajtos lángos

  11. 11.

    Medvehagymás lángos Zsuzsamamától

  12. 12.

    Lángos virslivel töltve

  13. 13.

    Joghurtos lángos Lizinka konyhájából

  14. 14.

    Kukorica lángos

  15. 15.

    Újhagymás lángos

  16. 16.

    Gluténmentes lángos

  17. 17.

    Sütős lángos

  18. 18.

    Navahó taco

  19. 19.

    Sajtos paprika lángos bundában

  20. 20.

    Gyros-os lángos

  21. 21.

    Levesen sült lángos

  22. 22.

    Gombával töltött lángos

  23. 23.

    Cseresznyével töltött lángos

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek