Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás lángos Zsuzsamamától

Medvehagymás lángos Zsuzsamamától
Medvehagymás lángos Zsuzsamamától
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Itt a medvehagyma szezonja, és muszáj ilyenkor megsütnöm a kedvenc lángosomat.

hozzávalók / 4 adag

A lángoshoz

A tálaláshoz

A sütéshez

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit géppel bedagasztjuk, ami 10 perc alatt megkel, majd újra átgyúrjuk, és 20 percig hagyjuk állni, majd gombócokat slejfolunk belőle olajos táblán, és letakarva kelesztjük újabb 15-20 percet.
  2. Ezután kézzel elnyújtjuk, és bő forró olajban szépen megsütjük mindkét oldalán. Ricotta sajtkrémmel megkenjük, és reszelt sajttal, medvehagymával kínáljuk.
  3. Tálalás: 8 db. Azonnal fogyasztva a legfinomabb, de újramelegítve is jó.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 827
elküldve: 2
receptkönyvben: 82
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
312 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
alkalom: Anyák napja, buli receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: lángos
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

medvehagymás tésztájú lángos, ricottás lángos, sajtos lángos medvehagymával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1296
finomliszt 30 dkg
tojás 1 db
vaj 5 dkg
1 tk
instant élesztő 1 tasak
víz 3 ek
medvehagyma 3 dkg
főzőtejszín 1 ek
burgonyapehely 2 dkg
napraforgó olaj 50 ml
ricotta 20 dkg
trappista sajt 10 dkg
medvehagyma 1 csokor
napraforgó olaj 3 dl