r
Nosalty Logó

Vörösboros-tarhonyás paprikás krumpli

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Vörösboros-tarhonyás paprikás krumpli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 548 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2189 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 106 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.7 g

Zsír

  • Összesen
    21.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    829.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    214 mg
  • Nátrium
    450 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    358.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    158 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    45 micro
  • β-karotin
    290 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    309 micro
Összesen 548 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67 g

Zsír

  • Összesen
    87.3 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3317.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    131 mg
  • Kálcium
    214 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    293 mg
  • Foszfor
    856 mg
  • Nátrium
    1799 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    268 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1433.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    394 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    630 micro
  • Kolin:
    128 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    181 micro
  • β-karotin
    1162 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1236 micro
Összesen 2189 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    158.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    123 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 106 Kcal

Elkészítés

  1. A krumplit megpucoljuk. A hagymákat felaprítjuk, a paprikákat, a paradicsomot és a krumplit kockára vágjuk. A szalonnát csíkokra, a kolbászt karikára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben olajon megpirítjuk a szalonnát, rádobjuk a hagymát, megdinszteljük, hozzáadjuk a krumplit, paprikát és paradicsomot, fűszerezzük, és feleresztjük vízzel.
  3. Amikor a krumpli már majdnem puha, hozzáadjuk a tarhonyát is, öntünk hozzá vörösbort, majd beletesszük a kolbászt, és készre főzzük.
  4. Kovászos uborkával fogyasztjuk.
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2317
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 02.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Vörösboros-tarhonyás paprikás krumpli
Hobbychef 738 recept

Kiadós és laktató étel, ráadásként még finom is.

Címlapról ajánljuk

További cikkek