Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos-sárgarépás-garnélás spagetti

Paradicsomos-sárgarépás-garnélás spagetti
Paradicsomos-sárgarépás-garnélás spagetti
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vapiano étteremben láttam, és a saját ízlésemre formáltam.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spagettinket tegyük fel főzni a csomagoláson jelzett utasítás szerint.
  2. Egy wokban, vagy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat és beletesszük a felkarikázott sárgarépát.
  3. Ha félig megpuhult, belekeverhetjük a megtisztított garnélákat, és a fokhagymát is.
  4. Amikor a fokhagyma üvegesre párolódik, hozzáadjuk a paradicsomszószt és levesszük a lángot. Lassú tűzön így főzzük 10 percig.
  5. A végén hozzáadjuk a friss fűszereket, a sót és a borsot. Tálalásnál pedig parmezánt szórunk rá.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 492
elküldve: 0
receptkönyvben: 66
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angela

Mióta szakács: 2009.02.19.
53 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spagetti sárgarépával és garnélával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

846
garnéla 25 dkg
olívaolaj 2 ek
sárgarépa 1 db
fokhagyma 2 g
konzerv paradicsom 10 dkg
bazsalikom 1 ek
petrezselyem 1 ek
snidling 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
spagetti tészta 25 dkg
parmezán sajt 10 dkg