Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsleves csigatésztával

Húsleves csigatésztával
Húsleves csigatésztával
110 perc / előkészület: 20 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A megunhatatlan "örök" húsleves...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, majd hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, a habját leszedjük.
  2. A zöldségeket tisztítás után nagyobb darabokra vágjuk, és a levesbe tesszük (a krumplit, a hagymát és a karalábét egészben hagyjuk).
  3. A fűszereket (szemes bors, fokhagyma) teatojásba rakjuk, és úgy engedjük a levesbe. A zellerzöldet is hozzáadjuk. Ízesítjük sóval és a húsleveskockával.
  4. A húslevest nagyon lassú tűzön kb. 2 órát főzzük. Amikor minden puha, a levest leszűrjük, és külön tálaljuk a főtt húst és a zöldségeket.
  5. Végül sós vízben kifőzzük a csigatésztát, hozzáadjuk a leveshez, és friss petrezselyemzölddel megszórjuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 7 976
elküldve: 0
receptkönyvben: 64
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Sylvia Gasztro Angyal

Mióta szakács: 2014.04.21.
114 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

húsleves, húsleves csontos karajból, húsleves tésztával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Vica Takacs
vica takacs / Vica Takacs Thu, 2014-11-20 16:47

Sylvia Gasztro Angyal! Véletlenül elírtad a hús mennyiségét, nem 1,5 kg mennyiségűre gondoltál? De amúgy biztos nagyon finom, ki is próbálom,de 1,5 kg val.

632
csontos sertéskaraj 1.5 kg
sárgarépa 4 db
fehérrépa 3 db
zeller 1 kis db
vöröshagyma 1 nagy db
burgonya 1 db
karalábé 1 kis db
kelkáposzta levél 2 db
paradicsom 1 db
paprika 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
leveskocka 1 db
petrezselyem 1 csokor
zellerlevél 1 db
fokhagyma 2 gerezd
víz 2 l