Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsleves szűzpecsenyéből

Húsleves szűzpecsenyéből
Húsleves szűzpecsenyéből
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető laktató leves.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felhevített olajon megpirítjuk a húst, kiszedjük egy tányérra, félrerakjuk. Megpirítjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, pirospaprikát, cseresznyepaprikát, paradicsomot és felöntjük a borral. Beleöntjük a húslevest, felforraljuk.
  2. Belerakjuk a káposztákat, kis lángon 5 percig főzzük. Visszarakjuk a húst és a babot is hozzáadjuk, 2 percig főzzük, hogy átmelegedjen.
     
  • elkészítettem: 9 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 266
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
729 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: ősz
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

káposztás-babos húsleves, húsleves káposztával és babbal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

414
olívaolaj 1 ek
sertésszűz 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 4 gerezd
fűszerpaprika 2 teáskanál
cseresznyepaprika 1 db
fehérbor 2 dl
paradicsom 4 db
kelkáposzta 0.25 db
fodros kel 20 dkg
fehérbab 40 dkg
alaplé 2 l