Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Franciasaláta Hajni konyhájából

Franciasaláta Hajni konyhájából
Franciasaláta Hajni konyhájából
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Klasszikus saláta, ami mindig befutó. Nekem a hajdani Mézes Mackókat idézi.smiley

Legfinomabb húslevesben főtt zöldségből.

hozzávalók / 6 adag

A salátához

A mártáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Sós, bio-vegamixes vízben megfőzzük a répát, fehérrépát egyben, félúton hozzádobjuk a pucolt krumplit, végül a borsót.
  2. Elkészítjük a mártást a hozzávalókból, és ízesítjük, nagyon apró kockára vágva vagy reszelve, hozzáadjuk a hagymát is.
  3. A kihűlt, főtt zöldségeket, almát és az uborkát felkockázzuk, és a mártáshoz adjuk.
  4. Jól behűtjük, egy éjszakát állni hagyjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 13 414
elküldve: 1
receptkönyvben: 61
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
alkalom: szilveszter, újév

egyéb elnevezések

franciasaláta főtt zöldségekkel, franciasaláta házi fűszeres majonézzel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bnbeus
bnbeus Tue, 2011-11-22 15:34

szia,

én is ebédhez készítettem. fini volt. köszönöm

betti1980
betti1980 Sun, 2011-11-20 14:21

KEDVES HAJNI7219!!
ELKESZITETTEM A MAI EBEDHEZ,ES NAGYON FINOM VOLT :)

533
zöldborsó 40 dkg
sárgarépa 6 nagy db
fehérrépa 2 db
burgonya 2 db
vöröshagyma 1 kis fej
alma 2 kis db
csemegeuborka 4 db
ételízesítő 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
majonéz 20 dkg
tejföl 500 g
mustár 1 ek
citromlé 1 ek
1 kávéskanál
cukor 1 teáskanál
fehér bors 1 csipet