Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Franciasaláta Helga konyhájából

Franciasaláta Helga konyhájából
Franciasaláta Helga konyhájából
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A franciasaláta finom alapja az imbiszeknek.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Sárgarépát, burgonyát kis kockákra vágjuk, és gőz felett megpároljuk.
  2. Az almát, uborkát szintén kockázzuk.
  3. Az alap hozzávalóit összekeverjük, végül beletesszük a zöldségeket.
  • elkészítettem: 200 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 13 040
elküldve: 2
receptkönyvben: 62
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

franciasaláta, majonézes saláta almával, majonézes-almás zöldségsaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

391
zöldborsó 450 g
sárgarépa 3 db
burgonya 2 db
alma 2 db
csemegeuborka 4 db
tejföl 3.5 dl
majonéz 160 g
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál