Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Franciasaláta sonkakockával

Franciasaláta sonkakockával
Franciasaláta sonkakockával
45 perc / előkészület: 30 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szintén karácsonyra készült, egy kis finom sonkával megbolondítva. Nagyon feldobta a már megszokott franciasalátát.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A franciasaláta alapot megfőzzük, majd kihűtjük.
  2. 3 db savanyú uborkát és a sonkát apróra vágjuk, és beletesszük.
  3. A majonézt, a tejfölt, a mustárt, a borsot, a porcukrot és a citromlevet jól kikeverjük. Végül összekeverjük a salátával, és hidegre tesszük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 18 358
elküldve: 0
receptkönyvben: 124
elkészítve: 4/7
Facebookon megjelent: -

szakács

KisnéTimi

Mióta szakács: 2011.02.01.
35 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
alkalom: karácsonyi hidegtálak, szilveszter
kalória: magas
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sonkás franciasaláta, sonkás-savanyú uborkás zöldségsaláta majonézes öntettel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

692
franciasaláta alap 1 kg
kovászos uborka 3 db
sonka 25 dkg
majonéz 450 g
tejföl 375 g
mustár 1 ek
bors 0 ízlés szerint
porcukor 0.5 teáskanál
citromlé 1 ek