Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Báránygerinc fűszeres kéreggel

Báránygerinc fűszeres kéreggel
Báránygerinc fűszeres kéreggel
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hús még finomabb lesz, ha előtte bepácoljuk.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst mossuk, szárazra töröljük, a hártyáktól megpucoljuk.

  2. A három evőkanál vegyes, vágott fűszereket eldolgozzuk a fenyőmaggal, a mustárral, a vajjal és a kenyérrel. Sóval, borssal ízesítjük.

  3. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk. A húst oldalanként 1-1 percig sütjük, sóval, borssal ízesítjük, majd rákenjük a fűszeres masszát.

  4. Előmelegített sütőbe toljuk, és megsütjük.

  • sütési hőfok: 120°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 168
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült báránygerinc fenyőmaggal, fűszeres báránygerinc

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

559
báránygerinc 300 g
kenyér 1 szelet
mustár 1 tk
vaj 1 ek
fenyőmag 1 ek
rozmaring 3 ek
kakukkfű 1 teáskanál
oregánó 1 teáskanál
majoranna 1 ek
bazsalikom 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek