Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bárányborda kelbimbós gombasalátával

Bárányborda kelbimbós gombasalátával
Bárányborda kelbimbós gombasalátával
41 perc / előkészület: 25 perc főzés: 10 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet általában húsvétkor szoktam elkészíteni. A bárány hagyományos húsvéti étel, gondoltam feldobom a friss kelbimbó és a gomba salátájával. Érdemes a húst minél tovább a pácban hagyni!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Készítsünk páclét az olívaolajból, apróra vágott rozmaringból, sóból, borsból, zúzott fokhagymából.
  2. A bárányborda szeleteket ebben a páclében hagyjuk állni egy éjszakát.
  3. A kelbimbót és a gombát sózzuk, borsozzuk, és pároljuk meg. Tálalás előtt forgassuk meg olívaolajban.
  4. A húsokat grillezzük 5-6 percig, majd a gombás-kelbimbós körettel frissen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 350
elküldve: 1
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

grillezett bárányborda párolt zöldségekkel, bárány párolt gombával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

682
csiperkegomba 400 g
bárányborda 800 g
kelbimbó 20 db
olívaolaj 4 ek
fokhagyma 8 gerezd
rozmaring 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint