Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 A TV paprika megnevezés többféle paprikafajtát takar, a rövidítés feloldása: tölteni való. Ugyanezeket a paprikákat (Cecei, fehérözön, bajnok, HRF stb.) nevezzük lecsó-, magyar-, étkezési-, fehérpaprikának. Héja sárgásfehér vagy pirosas, húsa vékony, íze édeskés, jellegzetes. Magas a C-vitamintartalma, ezen kívül A- és B-vitaminokat is tartalmaz. Sokféleképpen felhasználható: nevéből adódóan ideális töltött paprikához, lecsónak, vagy vajas kenyérrel nyersen fogyasztva. A sárga héjú tv paprika jellegzetesen magyar zöldség, a kúpos Cecei paprika immár hungarikum. Savanyítva az egyik legfontosabb téli vitaminforrásunk.

mikor vegyem

Szezonja tavasztól nyár elejéig tart, de nagyobb hipermarketekben egész évben beszerezhető.

hogyan tároljam

Hűtőgép zöldséges fiókjában.

TV paprika alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!