Paprikakrém

Paprikakrém

Leírás

Tűzpiros színű, homogén, sűrű krém. Íze, illata a friss paprikára jellemző és sós. A paprikakrém alapanyagaként rendszerint paradicsompaprikát használunk, de elkészíthető másfajta, pirosra érett, húsos zöldpaprikából is. Több változata ismert. A pritamin nyers paprikakrém, amit sóval tartósítunk. Így jobban megőrzi színét, vitamintartalmát. Az édes, ill. erős paprikakrémet, a gulyáskrémet és a pörkölt ízesítőt levesekhez, pörköltekhez, mártásokhoz, rostonsültekhez, zöldségekhez és szendvicsekhez ajánlják. A Piros Arany paprikából készült ételízesítő, mely egész évben friss paprikaízt varázsol ételeinkbe, szendvicseinkre. 1963. óta megnevezése fogalommá vált, mely tradíciót és minőséget takar. A Piros Arany fűszer- és pritaminpaprikát tartalmaz. Csemeg és csípős változata is kapható tubusos kiszerelésben.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben tárolandó.

100g Paprikakrém

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

paprikakrém?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

524 találat

Címlapról ajánljuk

7 igazán csúnya lakberendezési baki

Vannak bizony olyan lakberendezési divathullámok, amelyeket azóta próbálunk feledni, hogy valaha szembejött velünk otthon vagy (szerencsésebb esetben) egy szomszédnál, egy filmben vagy az interneten. Lássunk pár igazán csúnyát, a teljesség igénye nélkül.

Brecz Judit

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.