Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

A nádcukor a hagyományos cukorral szemben finomítatlan, természetes termék. A nádcukor előállításánál a legfőbb cél, hogy a természetes melasztartalmát megőrrizze, amely gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. A nádcukor különleges aromájú és jellegzetes színű cukorkészítmény.
Többféle színű és állagú nádcukor kerül forgalomba az egészen világostól a sötétbarnáig (melaszos nádcukor).

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Saját csomagolásában, vagy jól záródó dobozban, száraz, hűvös helyen tároljuk.

Nádcukor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        vcsuka
        pussycat / vcsuka Wed, 2013-01-09 08:22

        A nadcukor az cukornadbol keszul, a hagyomanyos cukor pedig cukorrepabol keszul. Tehat a fenti megallapitas egy kisse pontatlan, mivel a nadcukor is lehet finomitott, hofeher szinu. Magyarorszagon a valtozas elott csak cukorrepabol keszitett cukrot lehetett kapni. Itt ahol en elek (Ausztraliaban) csak nadcukrot arulnak a boltokban. Itt is van finomitatlan "raw sugar" vagyis nyers cukor es ami meg sotetebb, es kevesbe finomitott "brown sugar"vagyis barna cukor.