Főtt sonka

Főtt sonka

Leírás

Fűszerezett vagy ízesítés nélküli vízben megfőzött sonka, a húsvéti asztal egyik főszereplője, persze bármikor máskor is készíthetjük. Önmagában, némi főtt tojás, mustár, torma kíséretében fenséges fogás, de sok más étel alapja is lehet.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Fóliába csomagolva, hűtőszekrényben tároljuk. Jól bírja a fagyasztást, néhány hónapig a mélyhűtőben is eláll.

100g Főtt sonka

fehérjetartalom

15 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

1 g

víztartalom

0 g

gramm főtt sonka?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

15 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

6 megkerülhetetlen sztrapacskalelőhely az országban – a palócföldi vendégháztól a...

Juhtúró, szalonna, krumpli, liszt, tojás. Az igazi rajongók máris tudják, hogy ebből a bevásárlólistából csakis a sztrapacska sülhet (főhet) ki. De merre menjünk akkor, ha szeretnénk beülni valahová egy jó sztrapacskára? Ez az étel maga a gasztrodemokrácia: a tálcás étkezdéktől a csárdákig, a gourmet éttermektől a turistaházakig vagy éppen sörözőkig mindenféle konyha szívesen veszi fel az étlapjára. 6 megbízható helyet ajánlunk, ha egy jó sztrapacska a cél!

Nosalty

További cikkek