r
Nosalty Logó

Labancpecsenye

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Vicikó
Labancpecsenye
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 875 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1750 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 222 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.7 g

Zsír

  • Összesen
    58.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1526.2 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    220 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    695 mg
  • Nátrium
    427 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    230 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 875 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.3 g

Zsír

  • Összesen
    117.4 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    434 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3052.4 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    186 mg
  • Kálcium
    440 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    152 mg
  • Foszfor
    1390 mg
  • Nátrium
    855 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    459.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    457 mg
  • Retinol - A vitamin:
    169 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 1750 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    386.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 222 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kissé kiverjük, megsózzuk, és a mustárba kevert borssal mindkét oldalukon megkenjük.
  2. A hússzeletek egyik oldalára ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik oldalát ráhajtjuk, és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.
  3. A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát, ebben megforgatjuk atöltött húsokat.
  4. Kiolajozunk egy tepsit, és belefektetjük őket.
  5. Forró, előmelegített sütőben (190°C)kb 20-25 perc alatt egyszer-kétszermegfordítva pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 2801
  • Tegnapi nézettség: 22
  • 7 napos nézettség: 125
  • Össznézettség: 350193
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Labancpecsenye
Vicikó 251 recept

Nagyon jól csengett a neve! Elsőre megfogott, és nem eresztett :-) Nagyon finom lett, biztos sokszor el fogom készíteni.:-) Hargitai György receptje, köszönöm!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek