r
Nosalty Logó

Labancpecsenye

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Vicikó
Labancpecsenye
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 875 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1750 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 222 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.7 g

Zsír

  • Összesen
    58.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1526.2 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    220 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    695 mg
  • Nátrium
    427 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    230 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 875 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.3 g

Zsír

  • Összesen
    117.4 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    434 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3052.4 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    186 mg
  • Kálcium
    440 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    152 mg
  • Foszfor
    1390 mg
  • Nátrium
    855 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    459.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    457 mg
  • Retinol - A vitamin:
    169 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 1750 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    386.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 222 Kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kissé kiverjük, megsózzuk, és a mustárba kevert borssal mindkét oldalukon megkenjük.
  2. A hússzeletek egyik oldalára ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik oldalát ráhajtjuk, és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.
  3. A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát, ebben megforgatjuk atöltött húsokat.
  4. Kiolajozunk egy tepsit, és belefektetjük őket.
  5. Forró, előmelegített sütőben (190°C)kb 20-25 perc alatt egyszer-kétszermegfordítva pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 46
  • 7 napos nézettség: 351
  • Össznézettség: 287369
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 02.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Labancpecsenye
Vicikó 251 recept

Nagyon jól csengett a neve! Elsőre megfogott, és nem eresztett :-) Nagyon finom lett, biztos sokszor el fogom készíteni.:-) Hargitai György receptje, köszönöm!

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Ez valóban nagyon finom, mi is ismerjük, szeretjük, de nálunk kuruc néven fut:-)) Kurucpecsenyeként:-)

Vicikó

Milyen jó??? A kuruc még jobban is hangzik, nekünk magyaroknak! :-) Üdv:-) Vici

Éva-Anyóca

Jaj de jó! Mentve. :D Éva-Anyóca

Vicikó

Kedves Éva! Ez tényleg jaj, de jó volt! Puszi: Vici

Törölt felhasználó

Nem is kell letakarnom sütés közben?Nem ég meg??? Annyira guszta!

Vicikó

Szia! Nem kell letakarni, de feltétlenül legyen a szeletek alatt zsiradék, -de nem sok - ill. a tepsi felülete legyen olajos, zsíros. Akkor nem ragad rá a lisztes felülete. Nagyon finomra megsül, nem ég meg, biztos lehetsz benne! ;-) Üdv:-) Vici

Törölt felhasználó

Szia Vici! Köszönöm a gyors választ!! Holnap vendégek jönnek és ezt terveztem! Üdv:Betti

Vicikó

Ha van teflon bevonatú tepsid, akkor abban süsd! Nekem a süt?mhöz van saját nem teflonos, de valami spéci bevonatos, abban nem ragadt le. De így is kell a vékony zsiradékréteg a szeletek alá! Remélem jól sikerül, és ízleni fog mindenkinek! :-) Írd majd meg, hogy milyen lett, ha lesz kedved! Szép hétvégét kívánok! Vici

angelaa

Ez nagyon guszta!!Gyorsan el is mentettem,köszönöm a receptet! :) Üdv : angelaa

zsubidooo

Kedves Viciko! Jol hangzik es jol is nez ki! Ha a sajtot elhagyom (mert allergias vagyok az osszes tejtermekre) es helyette fustolt kolbaszt teszek es persze a sonka is megy bele, akkor en is megehetem!!! Ekkor viszont mar nem labbancpecsenye lesz a neve :D Imadom a sajtot , de sajnos ez az imadat platoi :/ Koszi a receptet, jo otletet adtal !!!!!!

Vicikó

Szia zsubidooo! Igazán nincs mit, biztos a kolbászos változat is finom lesz! :-) De jó! Limerick-ben laknak az egyik legkedvesebb barátaink. Szép hétvégét Neked! Üdv:-) Vici

zsubidooo

Koszi, szep hetveget Neked is !!! Zsubidooo

Cica1967

Kedves Zsubidoo! Van tejmentes sajt is, pl. Magyarországon a Csízió névre hallgató is ilyen, próbáld ki ilyen sajttal, nehogy kimaradj a jóból! :)

zsubidooo

kedves Cica! Koszonom a tanacsot, keresni fogom. :)

Cica1967

Nagyon szívesen! :)

aalexaa85

Jajj, de jó ezt én sem tudtam, én is keresni fogom! :) Köszi!

Cica1967

Nagyon szívesen! :)

Törölt felhasználó

Kedves Viciko! Sutopapirral belelt tepsiben is suthetem? Nagyon jol hangzik a recept, hamarosan e is fogom kesziteni! Udv, Orsi

Vicikó

Szia Orsi! Igen, valószín? úgy is jó lesz, mert arra nem tapadna le a szelet. Egyébként sütés közben enged ki a zsírjából, az is segít. :-) Kíváncsi vagyok, hogy ízlett, ha majd elkészíted?! Üdv:-) Vici

vmzsuzsa

Kedves Vicikó! Ma végre megcsináltam a labancpecsenyét ebédre a recepted szerint. Nagyon nagyon finom volt. Omlós, nem száradt ki, puha volt a hús. Az íze is csodálatos volt.Köszi a receptet.

Vicikó

Szia Zsuzsa! Bocs, hogy csak most válaszolok Neked is, de az id? nagy úr! Mindig kevés... Szóval, nagyon örülök, hogy ízlett a pecsenye...! :-) Nagyon szívesen, és én is köszi, hogy vissza is jeleztél! Üdv:-) Vici

3masmama

Nagyon finom lett. Ez volt ma az ebéd és fantasztikus volt. Bár nekem egyik-másik húsból kifolyt a sajt. Amikor a hús kisült kiszedtem, és a kifolyt szaftos sajtba beleforgattam a külön kisütött újkrumplit. Biztos többször terítéken lesz. Köszönöm.

Törölt felhasználó

Szia! Tegnap a labancpecsenyédet sütöttem meg a férjemnek a szülinapjára. Nagyon finomra sikerült és az elkészítése sem bonyolult! Köszi a receptet, máskor is étlapon lesz! Üdv: Andi

Törölt felhasználó

Kedves Vici! Nagyon szimpatikus :) a recepted, pláne, hogy kifejezetten kerestem valamit, amit kis családi szülinapozásra f?zhetnék/süthetnék most vasárnap. Az már csak hab lesz a tortán, hogy az ünnepelt (párom n?vére) és a párom családneve: Labanc! :) A kérdésem az, hogy Te milyen körettel készítetted? Vagy milyen krumplis köretet tudsz elképzelni hozzá? Azért lenne jó krumplis, mert lehet, hogy lesz még gönyölt rakott kel, és az ugye rizses. Köszönöm el?re is, üdvözlettel Daniella

Törölt felhasználó

Kedves Vici! Ne haragudj, még egy kérdésem van. Átsül ez alatt a 20-25 perc alatt a husi, és nem is kell el?tte valameddig alufólia alatt sütni, vagy serpeny?ben el?sütni sem, jól látom? Köszi el?re is, üdvözlettel Daniella

Vicikó

Kedves Daniella! Nem kell mást csinálni a hússal - ha, megbízható és jó a süt?d - átsül ennyi id? alatt. Köretnek esetleg sima krumplipürét lehetne, vagy van egy a receptjeim között, krumplipüré pinkben cím?, amit ajánlanék. Ez utóbbi, egy céklás-tormás tejszínes. Nagyon finom és mutatós is egyben. (Amennyiben szeretitek a céklát.) Boldog szülinapot az ünnepeltnek! Bocsánat, remélem nem késtem el a válaszommal, csak éppen beteg vagyok. Üdv.Vici

manna113

Kedves Vicikó! Ma elkészítettem a labanc-kurucot. Mikor megfordítottam a bunda a tepsi alján maradt. :( A másik fordításnál is....majdnem kopaszak lettek. Van ötleted mit ronthattam el? Amúgy nagyon finomak, csak csúnyák. Kösz: Ildikó

Vicikó

Szia Ildikó! Jajj, hát megkopaszodtak szegények. Sajnálom. :( Nekem a süt?mhöz egy tapadásmentes bevonatú tepsim van, abban nem ragadtak le, és viszonylag jól rajta maradt a bunda. Teflon bevonatú tepsit ajánlanék egyébként, amit be kell némileg zsírozni, olajozni. Üdv:-) Vici

manna113

Ez ám a gyors válasz:)) Köszönöm.Délután olvastam a hsz-eket,ott írta valaki a süt?papírt. Mit szólsz hozzá? Vagy az lesz az egyszer?bb ha veszek teflontepsit, azt hiszem. A hús egyébként szupi, páromnak is nagyon ízlett.:) Kopaszon is :) További szép estét kívánok: Ildikó

Vicikó

Tudod, az okoskütyük korában ..... minden gyorsabban megy! :-))) Remélem a teflonosban jól fog sikerülni! Óvatosan fordítva... stb. Érdekes lehet a süt?papír is, én is ki fogom majd próbálni, mert jó ötlet, és lehet hogy kevesebb zsiradék is elegend? alá. ( Mondjuk én eddig sem tettem sokat ) Örülök, h ízlett..! :) Szép hetet Neked! Üdv:-) Vici

Odzsika

Isteni finom! Örülök, hogy rábukkantam a receptre! :)

Törölt felhasználó

Szia!Szerinted karajból készítve,mennyivel változna a sütési id???Csak mert a férjemnek a száraz húson kivül minden más felejt?s,viszont ez nagyon ízlene neki :/ :) Köszi el?re is.

Vicikó

Szia! Úgy gondolom, hogy valóban valamivel rövidebb id? elég a sütésre, ha karajból készíted.Szerintem kb 15-20 perc között biztos megsül, és még nem szárad ki De ha ajánlhatnék valamit: akkor én biztos combból készíteném, mert nem lenne olyan száraz, mint mondjuk karajból, és az is ugyanolyan színhús. De azt is ki kell klopfolni, ugyanúgy, mint a karajt és a tarját kellene! Remélem ízleni fog Nektek is! Üdv:-) Vici

Törölt felhasználó

Kedves Vicikó! Tegnap a labancpecsenye került az ünnepi asztalra. Nagy sikere(d) volt. Isteni finom, és nagy el?nye, hogy viszonylag gyors,el?készíthet?, és frissen tálalható. Szerintem érdemes a teflonos tepsiben sütni. Nem ragadt le,mindkét oldala gyönyör? aranybarnára sült! Nagyon szépen köszönöm az ötletet, biztos a többi receptedet is kipróbálom,szép sorban! Puszi: Zsófi

Vicikó

Kedves Zsófi! Igazán nagyon örülök, hogy az ünnepi asztalra került a receptem alapján elkészült sülted! És, hogy még nekem is sikerem volt...?! :-))))) Hát mit is mondjak? Igen, a teflonos tepsi biztos megoldás. Én pedig köszönöm, hogy visszajeleztél, és elmondtad a véleményed! :-) Csak hajrá a kipróbálásokkal! :-))) További szép Karácsonyt kívánok Neked és családodnak is! Üdvpuszi:-) Vici

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek