Csirke felsőcomb

Leírás
A csirke alsócombjához ízülettel kapcsolódó felső lábrésze. Kicsontozva jól tölthető, de sütni és párolni is kitűnő. Lebőrözve, megfosztva az inaktól és ízületektől rántani és sütni jó választás. A Csirkepörköltbe és csirkehúslevesbe egyaránt felhasználhatjuk.
Mikor vegyem
Bármikor
hogyan tároljam
Hűtőben, hosszabb ideig mélyhűtőben.
100g Csirke felsőcomb
fehérjetartalom
16.52 g
zsírtartalom
98014.931 g
szénhidráttartalom
0.25 g
víztartalom
66.47 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
157 mg
Nátrium
81 mg
Magnézium
18 mg
Kalcium
7 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.347 g
Kolin
45.7 mg
Niacin - B3 vitamin
4.625 mg
E vitamin
0.21 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
16.52 g
Zsír
telített zsírsav
4.524 g
egyszeresen telített zsírsav
6.94 g
többszörösen telített zsírsav
3.467 g
koleszterin
98 g
ásványi anyagok
Kalcium
7 mg
Vas
0.68 mg
Magnézium
18 mg
Foszfor
157 mg
Nátrium
81 mg
Cink
1.29 mg
Réz
0.054 mg
Mangán
0.013 mg
Szelén
18.9 µg
szénhidrát
víz
66.47 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.073 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.145 mg
Niacin - B3 vitamin
4.625 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.19 mg
Folát
3 µg
Kolin
45.7 mg
Retinol
23 µg
Lutein+zeaxantin
108 µg
E vitamin
0.21 mg
D vitamin
3 µg
K vitamin
2.1 µg
B12 vitamin
0.62 µg
A vitamin
23 µg
B6 vitamin
0.347 g