Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbásszal töltött csirkecomb tarhonya rizottóval Bereznay Tamástól

Kolbásszal töltött csirkecomb tarhonya rizottóval Bereznay Tamástól
Kolbásszal töltött csirkecomb tarhonya rizottóval Bereznay Tamástól
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Péntektől Bereznay Tamással indul A konyha ördöge magyar adaptációja. Igazi érzelmek, szakácsmesteri valóságshow a TV2 csatornáján. A műsor sajtótájékoztatóján Tamás vezetésével, újságírótársaimmal ezt a finomságot késztettük el.

hozzávalók / 4 adag

A csirkecombhoz

A rizottóhoz

ajánlat

Bármilyen más fűszerrel és töltelékkel elkészíthetjük ezt a csirketekercset.

Szólj hozzá!

elkészítés

A csirkecombhoz

  1. A kolbászt egészen apróra vágjuk, összekeverjük a darált csirkecombbal és a finomra vágott snidlinggel. Ízesítjük sóval és kevés fekete borssal.
  2. A csirkecombokat besózzuk. Négy részre osztjuk a tölteléket, és mindegyik csirkecomb közepére teszünk egy adagot belőle. Szorosan feltekerjük, és kevés olajjal megkent alufóliába csomagoljuk.
  3. Ezután a tekercseket tepsibe tesszük, és kevés vizet öntünk alá. 180 fokos sütőben nagyjából 1 óra alatt megpároljuk őket.
  4. Ha elkészültek, a fóliából kicsomagoljuk, és forró serpenyőben, kevés olajon körbepirítjuk a tekercseket. Tálaláskor középen, átlósan félbevágjuk őket, így tesszük a tarhonya rizottó tetejére.

A rizottóhoz

  1. A tarhonyát bő forrásban lévő alaplében megfőzzük és leszűrjük.
  2. Tálalásnál kevés alaplében felmelegítjük, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet és a felkarikázott újhagymát.
  3. Hozzáadjuk a felkockázott hideg vajat, és addig keverjük, míg fel nem olvad. Erős paprikával díszítjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 672
elküldve: 2
receptkönyvben: 104
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Gréti

Mióta szakács: 2012.01.30.
334 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kolbászos csirkerolád

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

839
csirkecomb 4 db
csirkecomb 20 dkg
parasztkolbász 10 dkg
snidling 1 csokor
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tarhonya 15 dkg
petrezselyem 1 csokor
zöldség alaplé 1.5 l
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
újhagyma 2 közepes db
vaj 10 dkg
hegyes erős paprika 1 közepes db