Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párizsi bundában sült csirkecomb ecetes salátával

Párizsi bundában sült csirkecomb ecetes salátával
Párizsi bundában sült csirkecomb ecetes salátával
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom és egyszerű étel! Főleg mikor már terem a saláta, és kedvünk szerint szedhetünk a kertből...... a levet jól ízesítsük be, és hűtsük le!! :-))

hozzávalók / 3 adag

csirke

saláta

Sütőzsiradék

csirke

ajánlat

Jól süssük át a húst, hogy nehogy nyers maradjon!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecomb felsőt filézzük ki. Sózzuk, borsozzuk. Elkészítjük a sűrű palacsintatésztát a tojásból, a lisztből, a tejből, pici sóból. Belemártjuk a combokat a sűrű masszába, majd meleg olajban kisütjük. Lassú tűzön!
  2. Tetszőleges köretet készítünk hozzá. Sós, cukros, ecetes salátalevet készítünk, és a mosott salátát beletépegetjük. Jó étvágyat!
  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 1 478
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
688 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

párizsi csirkecomb,csirkecomb párizsi bundában,ecetes saláta csirkecombbal,csirkehús párizsi bundában

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

882
csirke felsőcomb 6 db
tojás 1 db
tej 2.5 dl
finomliszt 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fejessaláta 1 db
cukor 2 csapott ek
0 ízlés szerint
ecet 2 ek