Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-tejszínes csirkecomb

Sajtos-tejszínes csirkecomb
Sajtos-tejszínes csirkecomb
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük a csirkecombot, és mivel hidegek vannak már, így előnyben részesítjük a sütést! Nem mellékesen finom is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat megpucoljuk, átmossuk.
  2. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, majd egymás mellé helyezzük benne a combokat. Ételízesítővel megszórjuk, ráöntjük a tejszínt, lefedjük alufóliával, és előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.
  3. Ezután levesszük róla az alufóliát, meglocsoljuk a saját levével, és addig sütjük, míg a bőre meg nem pirul.
  4. Ha már szép piros a bőr rajta, akkor rátesszük a reszelt sajtot, és még kb. 10 percig sütjük.
  5. Krumplipürével vagy rizzsel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 190°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 74 190
elküldve: 8
receptkönyvben: 372
elkészítve: 21/23
Facebookon megjelent: 1

szakács

Manda

Mióta szakács: 2011.07.14.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tepsiben sült tejszínes csirkecomb, sült csirkecomb sajtos-tejszínes takaróval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

668
csirke felsőcomb 6 db
főzőtejszín 250 ml
sajt 25 dkg
napraforgó olaj 1 ek
ételízesítő 0 ízlés szerint