Irány a Távol-kelet!

A világ másik oldalán van, a konyhája mégis egyre népszerűbb nálunk is. Ha te is szereted a távol-keleti különlegességeket, itt az ideje, hogy otthon is nekiállj!

Thaiföld, Vietnám, Burma, Indonézia, Japán...nem, nem népszerű utazási célokat sorolunk, hanem olyan országokat, amelyek különleges konyhája egyre népszerűbb Magyarországon is. Tény, hogy igényel egy kis utánajárást a fűszerek és alapanyagok beszerzése, de ha te is szereted ezeknek az országoknak a konyháját, ne habozz - ha egyszer rájöttél, hogy otthon mennyire egyszerű elkészíteni, garantáltan a rabja leszel!

  1. 1.

    Vietnámi palacsinta

  2. 2.

    Ujjszopogatós csirkeszárnyak

  3. 3.

    Vietnámi tavaszi tekercs

  4. 4.

    Phở bò

  5. 5.

    Szezámos ázsiai csirkeszárnyak

  6. 6.

    Zöldhagymás csirkeleves tésztával

  7. 7.

    Pad thai Dacota konyhájából

  8. 8.

    Flambírozott szűzérme thai zöldségekkel

  9. 9.

    A Dalai Láma momója - tibeti gőzölt batyuk

  10. 10.

    Rizslapba göngyölt marinált csirke gombával

  11. 11.

    Thai grillezett lazac

  12. 12.

    Szezámos csirkemell ázsiai salátával

  13. 13.

    Marinált zöldségek mangós garnélanyárshoz

  14. 14.

    Thai chilis csirkemell

  15. 15.

    Korianderes uborkasaláta

  16. 16.

    Miang kham

  17. 17.

    Koreai kimchi – káposztasaláta

  18. 18.

    Grillezett pisztráng thai szósszal

  19. 19.

    Távol-keleti marhahúsos tészta

  20. 20.

    Ázsiai húsgolyós szendvics

  21. 21.

    Gua bao oldalas

  22. 22.

    Matcha mochi

  23. 23.

    Indonéz vacsora

  24. 24.

    Okonomiyaki - japán pizza

  25. 25.

    Tamagoyaki - japán omlett

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek