Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Távol-keleti marhahúsos tészta

Távol-keleti marhahúsos tészta
Távol-keleti marhahúsos tészta
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (14)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A távol-keleti tésztaételek legnagyobb előnye, hogy hihetetlen gyorsasággal össze lehet dobni őket!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A marhahúst nagyon vékony csíkokra felvágjuk. A tésztát és a gombát egy tálba tesszük, és leöntjük annyi forró vízzel, ami pont ellepi, és fél órát állni hagyjuk.
  2. A wokban felhevítjük a szezámolajat, és rádobjuk a húst, majd nagy lángon pirítani kezdjük.
  3. Amint elpárolgott a hús leve, akkor hozzáadjuk a zöldségeket, és együtt pirítjuk tovább.
  4. Amikor a zöldségek is már kissé megpuhultak, akkor hozzáadjuk a lecsepegtetett tésztát és gombát, valamint a szója-, osztriga- és chiliszószt, és alaposan elkeverjük.
  5. A legvégén hozzáadjuk a thai bazsalikomot, és belekeverjük a csírát, majd friss chilivel és limelével meglocsolva tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 432
elküldve: 2
receptkönyvben: 140
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
336 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: tészta
konyhatechnológia: wok receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges tészta marhahússal, rizstészta zöldségekkel

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

574
szezámolaj 2 ek
marha hátszín 40 dkg
cukkini 0.5 közepes db
sárgarépa 1 közepes db
pak-choi 2 db
gyömbér 1 hüvelykujjnyi
újhagyma 2 közepes db
kápia paprika 1 közepes db
bazsalikom 0 ízlés szerint
szárított gomba 3 ek
rizstészta 250 g
chiliszósz 2 ek
osztrigaszósz 2 ek
szójaszósz 2 ek
mungóbabcsíra 5 dkg
lime 2 közepes db
chili 0 ízlés szerint