r
Nosalty Logó

Rizslapba göngyölt marinált csirke gombával

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
eztettem
Rizslapba göngyölt marinált csirke gombával
adag
Előkészítés
perc
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A marinált csirkéhez

A salátához

Összesen 324 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A marinált csirkéhez

A salátához

Összesen 1292 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A marinált csirkéhez

A salátához

Összesen 102 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    23.8 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1497.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    235 mg
  • Nátrium
    1127 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    203.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    996 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    668 micro
Összesen 324 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    95.1 g

Zsír

  • Összesen
    84 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    530 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5990.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    202 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    226 mg
  • Foszfor
    939 mg
  • Nátrium
    4507 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    815.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    590 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    103 micro
  • K vitamin:
    214 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    274 micro
  • Kolin:
    482 mg
  • Retinol - A vitamin:
    258 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3985 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2670 micro
Összesen 1292 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    478.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    360 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    318 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    213 micro
Összesen 102 kcal

Hozzávalók

A marinált csirkéhez

A salátához

Elkészítés

A marinált csirkéhez

  1. A marinádhoz összekeverjük a halszószt, a mirint, az olajat, a fokhagymát, a gyömbért és a citromlevet.
  2. Ezt ráöntjük a nagyon apróra vagdalt húsra, összekeverjük, és állni hagyjuk. (20-30 perc legalább, de a több idő csak jót tesz az ízeknek.)
  3. A továbbiakban külön tálakban kirakjuk az asztalra a salátát (madár volt meg piros paraj), a gombát, a tojást, a húst és a retekcsíkokat, amikből mindenki magának csinálta a tekercseit, tetszőleges arányban adagolva a hozzávalókat.
  4. Ízesítésnek lehet ráönteni szójaszószt (bár a marinád önmagában is elég ízes).
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1865
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rizslapba göngyölt marinált csirke gombával
eztettem 39 recept

Az enokiról írtam részletes(ebb)en az eztettem.blogspot.com-on. Ez egy nagyon egyszerűen készülő vacsora, de az összetevők nem biztos, hogy mindenki konyhájában alapvetések. Viszont aki ázsiai ízkalandokra vágyik, előbb-utóbb be fogja szerezni ezeket a hozzávalókat.

Hozzávalók

A marinált csirkéhez

A salátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!