r
Nosalty Logó

Rizslapba göngyölt marinált csirke gombával

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
eztettem
Rizslapba göngyölt marinált csirke gombával
adag
Előkészítés
perc
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A marinált csirkéhez

A salátához

Összesen 324 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A marinált csirkéhez

A salátához

Összesen 1292 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A marinált csirkéhez

A salátához

Összesen 102 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    23.8 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1497.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    235 mg
  • Nátrium
    1127 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    203.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    996 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    668 micro
Összesen 324 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    95.1 g

Zsír

  • Összesen
    84 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    530 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5990.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    202 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    226 mg
  • Foszfor
    939 mg
  • Nátrium
    4507 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    815.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    590 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    103 micro
  • K vitamin:
    214 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    274 micro
  • Kolin:
    482 mg
  • Retinol - A vitamin:
    258 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3985 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2670 micro
Összesen 1292 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    478.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    360 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    318 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    213 micro
Összesen 102 Kcal

Hozzávalók

A marinált csirkéhez

A salátához

Elkészítés

A marinált csirkéhez

  1. A marinádhoz összekeverjük a halszószt, a mirint, az olajat, a fokhagymát, a gyömbért és a citromlevet.
  2. Ezt ráöntjük a nagyon apróra vagdalt húsra, összekeverjük, és állni hagyjuk. (20-30 perc legalább, de a több idő csak jót tesz az ízeknek.)
  3. A továbbiakban külön tálakban kirakjuk az asztalra a salátát (madár volt meg piros paraj), a gombát, a tojást, a húst és a retekcsíkokat, amikből mindenki magának csinálta a tekercseit, tetszőleges arányban adagolva a hozzávalókat.
  4. Ízesítésnek lehet ráönteni szójaszószt (bár a marinád önmagában is elég ízes).
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1792
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 17.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Rizslapba göngyölt marinált csirke gombával
eztettem 39 recept

Az enokiról írtam részletes(ebb)en az eztettem.blogspot.com-on. Ez egy nagyon egyszerűen készülő vacsora, de az összetevők nem biztos, hogy mindenki konyhájában alapvetések. Viszont aki ázsiai ízkalandokra vágyik, előbb-utóbb be fogja szerezni ezeket a hozzávalókat.

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

A marinált csirkéhez

A salátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az egekbe szökik egy alapzöldségünk ára

Sajnos nem áll meg az élelmiszerek árának emelkedése: egyre több termék lassan a nehezen megfizethető kategóriába kerül. Ez történt most a szinte mindennaposan fogyasztott zöldséggel, a krumplival is.