Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával

Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával
Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Készítsünk egy nagyon ízes-zamatos csirke alaplevet, és bármilyen tartalommal megtölthetjük! Most a tavaszi hangulatú spárgás-gombás változatot választottam, abból is az ördögszekér-laskagombát, amely teljes egészében fogyasztható. Nagyon finom, enyhén csípős, borsos, aromás ízű.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 1,5 liter leszűrt leves alaplébe tegyük a feldarabolt, zöld spárgát és a csíkokra vágott ördögszekér-laskagombát.
  2. Alacsony lángon kb. 8-10 perc alatt főzzük készre.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 674
elküldve: 1
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

spárgaleves, zöldségleves

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

66
csirke alaplé 1.5 l
zöldspárga 300 g
laskagomba 400 g